Scroll to top

Konvencija Foruma mladih SDP-a Vukovar

Forum mladih SDP-a Vukovar 6. srpnja održao je Izbornu Konvenciju u gradskoj vijećnici grada Vukovara.

Među brojnim gostima Konvenciju je pozdravio i gradonačelnik grada Vukovara i predsjednik SDP-a Vukovarsko-srijemske županije Željko Sabo, koji se posebno zahvalio Forumu mladih na angažmanu i radu tijekom kampanje, govoreći da su mu upravo mladost i entuzijazam forumašica i forumaša, davali još veću snagu za dalje. U Konvenciji je sudjelovala i zamjenica gradonačelnika grada Vukovara Danijela Stanković kao delegatkinja.

Izabrano vodstvo čine predsjednica Biljana Gaća, potpredsjednica Ranka Kojčinović, potpredsjednik Andrej Jelečki, za članove predsjedništva Dejana Macura, Luka Lučić i Milan Kosanović, a za članove gradskog odbora Leo Tot, Jelena Brdarić, Ivan Škarica, Edi Matulina, Marko Pavelić, Dijana Bošnjak, Nikola Kosanović, Igor Gusić, Saša Blanuša.

Predsjednica Biljana Gaća zahvalila se na ponovnom ukazanom povjerenju od strane svih delegata i delegatkinja, te od srca čestitala svim članovima i članicama na zajedničkoj pobjedi na lokalnim izborima. Najavila je još aktivniji i progresivniji Forum mladih. Naglasila je veliku aktivnost Foruma mladih u proteklom mandatu, sa po nekliko aktivnosti na mjesečnoj bazi, te podršku stranci u provedbi kampanje.