Scroll to top

Kaj muči Konjšćinu?

Dana 13. svibnja 2011. u Konjščini je održana akcija pod nazivom „Kaj muči Konjščinu? Reči, da to zmenimo skupa!“ u organizaciji FM SDP-a Konjščina.

Cilj ove akcije bio je saznati izravno od građana što ih muči i čime su nezadovoljni u svom mjestu. Tako smo kroz razgovor doznali za njihovu ogorčenost društvenim životom, posebice kod mlađe populacije. Glavnim problemima smatraju se još i loše vođenje općine te inertnost vladajućih na području gospodarsko-privredno sektora.

Osim što smo saslušali što oni smatraju problemom, upitali smo ih i za moguća rješenja. Tako bi oni smanjili broj općinskih zaposlenika za koje smatraju da su neodgovarajuće stručne spreme i ponudili veće pogodnosti potencijalnim investitorima u gospodarskoj zoni.

Mišljenja su također i da ima premalo sadržaja za djecu te da su dječja igrališta u sve gorem stanju. U tome smo im mi odlučili pomoći, stoga ovime najavljujemo novu akciju pod nazivom „Sanjajmo u boji“ u kojoj ćemo 20. svibnja u 16h započeti s farbanjem dječjeg igrališta uz pomoć ostalih forumaša. Pozvani su svi građani da nam pomognu svojim idejama,a bit će kutaka i kistova za najmlađe.