Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Izborna Konvencija GO FM SDP Bjelovar

U subotu, 28.12.2013. Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Bjelovar održala je XII. Izbornu Konvenciju.

Za novog/starog predsjednika izabran je Rolando Pavlinić, a za potpredsjednike Bojan Benedičič i Ozren Martinović. Članovi Predsjedništva su Bušek Goran, Kovač Filip i Naranđa Ela. Za članove Gradskog odbora izabrani su Begić Bojan, Draušnik Igor, Hajtić Leon, Karamatić Anita, Kavčić Antonio, Keres Zlatka, Lasković Svetlana, Pintar Kristian, Samarđija Ana-Marija, Spačil Domagoj, Stokić Mara i Vincek Smešnjak Tihana .

Konvenciju su svojim dolaskom uveličali dragi gosti i prijatelji iz županijskih organizacija Foruma mladih iz Osječko-baranjske, Krapinsko-zagorske te Koprivničko-križevačke županije te organizacije iz Đakova, Križevaca, Daruvara, Čazme i Sirača. Svojim dolaskom konvenciju su uveličali i saborski zastupnici Vanja Posavac i Vedran Babić.

Novoizabrani predsjednik Rolando Pavlinić zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je rekao da će GO FM SDP Bjelovar i dalje aktivno surađivati sa udrugama koje se bave politikama za mlade, baviti se humanitarnim radom,raditi na jačanju političkog djelovanja članova foruma mladih i povećati razinu edukacije i raznih edukacijskih sadržaja važnih za rad foruma. Forum mladih SDP-a Bjelovar, kao najjači politički pomladak u Gradu Bjelovaru aktivno će doprinositi sveukupnoj promociji socijaldemokratskih vrijednosti kroz svoje djelovanje i u mandatu 2013.-2015. godine.