Scroll to top

Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Zlatar Bistrica

U subotu, 28. veljače 2015. izabrano je novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Zlatar Bistrica. Na trećoj Izbornoj Konvenciji za predsjednika je izabran Nikola Malbaša, a za potpredsjednike Željko Vuđan i Helena Sugnetić. Osim domaćih mladih socijaldemokrata Konvenciji su prisustvovali i gosti, član Predsjedništva SDP KZŽ Goran Grobotek, potpredsjednica FM SDP KZŽ  Anita Curiš, tajnica FM SDP KZŽ Veronika Kolman, predsjednik SDP Zlatar Bistrica Dražen Mikulec, te izaslanstva općinskih i gradskih organizacija Foruma mladih SDP KZŽ.

Nakon podnošenja izvještaja o radu, forumašice i forumaši  donijeli su  novi Pravilnik o ustrojstvu organizacije, a novoizabrani predsjednik Nikola Malbaša  zahvalio se na povjerenju i  prezentirao  program rada FM SDP Zlatar Bistrica u naredne dvije godine:

” FM SDP Zlatar Bistrica osobitu će pažnju posvetiti provođenju politika za mlade, širenju socijaldemokratskih ideja i jačanju organizacije, kako bi svojim primjerom pokazali i motivirali mlade sumještane da se uključe u javni život i proces donošenja odluka. Cilj nam je svoje ideje i vizije povezati s djelovanjem ostalih općinskih i gradskih organizacija FM SDP-a KZŽ, a osobito smo motivirani za suradnjom s ostalim organizacijama koje djeluju na području Općine Zlatar Bistrica kako bismo zajedničkim snagama  poboljšali kvalitetu života mladih u svojem mjestu.”

[justified_image_grid ids=6713,6712]