Scroll to top

Izabrano novo vodstvo Foruma mladih SDP Kutina

U subotu, 19. ožujka održana je Izborna konvencija Foruma mladih SDP Kutina. Nakon utvrđivanja kvoruma konvencijom je predsjedao dosadašnji predsjednik Foruma mladih Nikola Domitrović.

Forumašima su se obratili i predsjednik Gradske organizacije SDP Kutina, Zdravko Has, novoizabrana predsjednica Foruma žena, Svetlana Smoljanović – Pavlović, te gosti iz FM Popovače i Siska.

Izabrano je i novo vodstvo kutinskog FM SDP-a. Za predsjednicu je izabrana Kristina Jakopović, a za potpredsjednicu Valentina Galic. Novoizabrani članovi Gradskog odbora FM SDP Kutina su Alen Doležal, Nikola Domitrović, Kristina Nikić, Nives Šlibar, Ina Grgić i Tihomir Vrbanić.

«Zahvaljujem se na iskazanom povjerenju i nadam se da ću ga i opravdati u svom mandatu. Moja je želja povezati se sa Forumima mladih u bližoj i daljoj okolici, te da se kroz druženje bolje upoznamo i sprijateljimo te tako djelujemo kroz naše akcije prenoseći poruke socijaldemokracije. Također mi je velika želja privući što veći broj mladih te im pokazati da nismo svi isti, a da politika nije nešto odbojno i ogavno. Ne želim reći da ćemo surađivati sa ostalim forumima jer to je logičan slijed pošto svi proizlazimo iz jedne stranke sa istim temeljnim načelima, nego ćemo i dalje nastaviti zajednički djelovati. Zahvaljujem se još jednom na podršci cijele Gradske organizacije i sada već bivšem predsjedniku Foruma mladih, kojeg neće biti lako naslijediti.» – izjavila je između ostalog novoizabrana predsjednica FM SDP Kutina, Kristina Jakopović.

Druženje forumaša nakon službenog dijela nastavljeno je uz prigodni domjenak.