Scroll to top

IZABRANO NOVO VODSTVO FORUMA MLADIH SDP-A POŽEGE

10368188_951814964835373_4291863695130530908_nNa jučer održanoj izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a Požege izabrano je novo vodstvo na mandat od dvije godine. Funkciju predsjednika gradske organizacije Foruma mladih SDP –a obavljat će Mladen Mirković dok su njegovi zamjenici Andrea Bolić i Igor Nenadović. Uz vodstvo foruma izabrani su i  članovi gradskog odbora  Foruma mladih Zvonimir Klinčić, Mato Pejić, Marko Grgić, Klara Majstorović i Bojan Đurđević.

Novoizabrani predsjednik istaknuo je kako će jedan od najprioritetnijih zadaća novog rukovodstva biti povećanje broja članova i jačanje organizacijske strukture, te u suradnji sa Forumom mladih Hrvatske organiziranje edukacija za članice i članove u svrhu što kvalitetnijeg djelovanja. Forum će se zalagati za kvalitetniji položaj mladih, kao  uključivanje mladih u politički život grada time doprinoseći zajednici u cjelini, te poticati mlade na daljnje obrazovanje jer se time stječu i nužni preduvjeti za zapošljavanje.

 GO FM SDP Požega provoditi će dosadašnje aktivnosti obilježavajući značajne datume, a kako su pred nama izbori za Predsjednika Republike Hrvatske, te Izbori za predstavnike Hrvatskog sabora, djelovat ćemo u kampanjama i pomoći u poslovima prikupljanja potpisa za SDP –ovog predsjedničkog kandidata Ivu Josipovića, učestvovati u organizaciji predizbornih skupova i svim ostalim aktivnostima u nadolazećim kampanjama.