Scroll to top

Izabrano novo rukovodstvo FM SDP-a Virovitice

Forum mladih Gradske organizacije SDP-a Virovitica održao je redovnu izbornu konvenciju koja je izabrala novo rukovodstvo na mandate od 2 godine.

Tako je za predsjednika izabran Mihael Batur, za potpredsjednike Ivana Matoš i Danijel Jerbić. Izabran je i novi Gradski odbor FM od 6 članova.

Novoizabrani predsjednik se svima zahvalio na danom povjerenju te naglasio kako je daljnja suradnja od velike važnosti, jer nam u sljedećoj godini dolaze lokalni izbori gdje će FM imati veliku ulogu.

Konvenciji su također prisustvovali i potpredsjednica Foruma mladih SDPH Arijana Lekić-Fridrih, tajnik FM SDPH Marko Krička, član Glavnog odbora SDPH Nikola Domitrović, dogradonačelnica Grada Slatine Jovana Žnidarec, predsjednica Foruma mladih Županijske organizacije i članica Glavnog odbora SDPH Martina Grman te predsjednik Županijske organizacije i saborski zastupnik Tomislav Žagar.

Forum mladih i dalje će nastaviti sa svojim aktivnostima na nivo Grada Virovitice, i već prva akcija koju će održati  je podjela lampiona građanima uoči “Svih svetih”.