Scroll to top

IX. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Krapinsko- zagorske županije

U Krapini je ove subote održana deveta po redu Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Šezdesetak delegata i delegatkinja birali/le su novo vodstvo županijske organizacije Foruma mladih SDP-a.

Tako je za novog predsjednika izabran Ivan Habulin iz Poznanovca, za potpredsjednike   izabrani su Miroslav Šoban iz Klanjca i Lana Dimač iz Pregrade dok je nova tajnica postala Agata Cvitić iz Oroslavja.

Na Konvenciji je također izabrano Predsjedništvo Foruma mladih SDP-a Krapinsko- zagorske županije koje broji 9 članica i članova te novi sastav Županijskog odbora.

Uz brojne goste i gošće iz cijele Hrvatske Konvenciju je pozdravila i  delegacija mladih iz Sarajeva, a mnogo uspjeha u radu novom vodstvu zaželjeli su  i Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a, Sonja Borovčak, dugogodišnja predsjednica zagorskog SDP-a, saborski zastupnici Davor Bernardić i Ivan Hanžek, Saša Đujić, predsjednik Foruma mladih Hrvatske te mnogi drugi.

Novoizabrani predsjednik zagorskog Foruma, Ivan Habulin, istaknuo je u svom obračanju kako osjeća veliku čast i privilegiju stati na čelo najaktivnije županijske organizacije u državi te dodao kako je Zagorje poznato po svojoj antifašističkoj i socijaldemokratskoj povijesti i sadašnjosti,  a da je upravo na forumašicama i forumašima da osiguraju i takvu budućnost.

” Pokazali smo kako se sinergijom Foruma mladih i SDP-a pobjeđuje na lokalnim i predsjedničkim izborima te ćemo jednako tako našu snagu pokazat i u kampanji za parlamentarne izbore.” –  Istaknuo je Habulin.