Scroll to top

III. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Jastrebarsko

U subotu, 05. veljače održana je III. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Jastrebarsko u Gornjem Desincu. Forumaši su za predsjednika izabrali Marija Lehpamera, a za potpredsjednicu Antoniju Zmajlović. Novi članovi predsjedništva su Ivana Horvatić, Ivana Puškar i Danijel Burjan. Također, izabran je novi gradski odbor koji broji 12 članova.

Okupljenima se obratio dosadašnji predsjednik Tomica Blažek te podsjetio na akcije Foruma mladih u protekle 3 godine istaknuvši kako je njihov angažman na lokalnim izborima uvelike doprinjeo pobjedi SDP-a na području grada Jastrebarsko.

Predsjednik gradskog SDP-a, gradonačelnik Mihael Zmajlović podsjetio je na angažman mladih te ih pozvao da i dalje budu aktivni a SDP će, kao i dosada to znati prepoznati.

Konvenciju je između ostalih pozdravila potpredsjednica Foruma mladih SDP-a Hrvatske Arijana Lekić Fridrih te predsjednik Glavnog odbora FM SDP Hrvatske Srđan Subotić. Na konvenciju su prisustvalo brojnih gosti iz Zagrebačke županije, grada Zagreba te predstavnici Međimurske i Krapinsko – zagorske županije.

Konvenciji je prisustvovao i SDP-ov saborski zastupnik Danijel Mondekar koji je mlade pozvao na poseban angažman na predstojećim parlamentarnim izborima, uvjeren u SDP-ovu pobjedu i preuzimanje vlasti gdje će zasigurno biti mjesta i za mlade ljude.