Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Humanitarni malonogometni turnir u Križu

FM SDP KRIŽ je drugu godinu za redom organizirao Humanitarni malonogometni turnir koji je održan 08.01.2012. (nedjelja)  u Školskoj sportskoj dvorani Križ s početkom u 10 sati pod sloganom “Igrajmo za djecu”. Sav prihod išao je u dobrotvorne svrhe za DND (Društva Naša Djeca) “Vladimir Nazor” Križ.

Drugi  turnir okupio je 21 mušku ekipu koje nisu bile samo iz Križa i okolice nego i šire. Igralo se po grupama, 7 grupa po 3 ekipe, od kojih je prvi iz grupe plus najbolji drugi gledajući sve grupe išao u daljnje natjecanje, četvtrfinale. Naravno da je u tih 21 momčadi bilo i momčadi foruma mladih i to iz Zagrebačke županije – Velika Gorica, Brdovec, Ivanić-Grad, ekipa foruma mladih Bjelovarsko-bilogorske županije i ekipa Vrbovsko – Primorsko-Goranska županija. Njima se posebno zahvaljujemo !!

Odigrale su se i revijalne utakmice i to između dvije ekipe Limača, Nogometne škole NK „Sloga“ Križ i NK Sokol Ludina u kojoj su pobijedili domaćini sa 8-, te između dvije ženske ekipe (egzibicija prije same završnice turnira) i to organizatora FM SDP Križa i gostujuće ekipe FM SDP Popovače u kojoj su pobjedu odnesli organizatori uvjerljivom pobjedom 7-1.

Za prva tri mjesta organizator je pripremio priznanja i pehare, proglašen je i najbolji strijelac, golman, te igrač turnira, a dodjeljeno je i posebno priznanje za Fair play ekipu turnira.  I ove godine su se forumaši ali i sve ekipe iskazali  humanom gestom te je FM SDP KRIŽ ovom humanitarnom akcijom sakupio 7000 kn koji će omogućiti nesmetani rad u radionicama  DND-a  Križ . Ovom prilikom zahvaljujemo se svima na pomoći i prepoznavanju ove akcije i vidimo se i iduće godine, na tradicionalnom Humanitarnom Malonogometnom turniru  FM SDP Križ.