Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Humanitarna Forumvizija 2012

Zajedničkom suradnjom Forum mladih SDP Donja Stubica i Forum mladih SDP Oroslavje, po prvi puta organizirali su humanitarnu Forumviziju – karaoke party koji se održao u Društvenom domu u Oroslavju. 

Humanitarna forumvizija održala se kao karaoke party, a natjecatelje je ocjenjivao žiri u sastavu saborske zastupnice gospođe Dunje Špoljar, gradonačelnika Oroslavja Ivana Tuđe te predsjednika FM SDP-a Istarske županije Ivana Lukeža.

Sav prilog od kotizacija i donacija biti će uplaćen na račun Opće bolnice Zabok, odjelu pedijatrije.

Prvo mjesto osvojio je Hrvoje Pižir, drugo mjesto osvojila je Renata Dolenec i treće mjesto osvojio je duet u sastavu Anite Laure Curiš i Marka Filipana Vene.

„Forumvizijom smo željeli pokazati da svatko može pjevati, natjecati se i odlično zabaviti, a uz to napraviti i dobro djelo. Atmosfera je bila odlična i uz veselu podršku zagorskih forumaša te gostiju iz Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske, Sisačko-moslavačke i Istarske županije te Grada Zagreba, natjecatelji su odlično odradili svoje nastupe, a otkriveni si i neki nepoznati talenti. Od srca se zahvaljujemo svima na sudjelovanju i podršci te pozivamo sve da se ohrabre i sljedeće godine sudjeluju u još većem broju.“ – poručili su Oroslavski i Stubički forumaši.