Scroll to top

Forumaška olimpijada VI. Izborne jedinice

U petak, 16. rujna 2011. godine u mjestu Brinjani pokraj Kutine održana je Forumaška olimpijada VI. Izborne jedinice u organizaciji Foruma mladih SDP-a Kutina.

U prijepodnevnim satima delegacija kutinskih forumaša zapalila je svijeće Rudiju Caru, prvom predsjedniku Foruma mladih SDP-a Kutina koji je tragično preminuo 2001. godine.

VI. Izbornoj jedinici pripada cijela Sisačko moslavačka županija te dio Zagrebačke županije, pa su se tako u igrama na Olimpijadi natjecali Forumi mladih iz Zagreba, Velike Gorice, Siska, Križa, Lekenika, Popovače i domaćini iz Kutine. Igre su podržali i članovi Gradskog odbora SDP-a Kutina, te kutinski Forum žena SDP-a, koji su se također natjecali u svim disciplinama.

Igrama je nazočila i sve natjecatelje bodrila županica Sisačko-moslavačke županije, predsjednica ŽO SDP-a SMŽ, te koordinatorica VI. Izborne jedinice Marina Lovrić Merzel.

U jednoj mješovitoj natjecateljskoj ekipi sudjelovao je i tajnik FM SDPH, Marko Krička koji je sa svojim suigračima osvojio 1. mjesto na Olimpijadi.

Nakon uručenih priznanja najboljima, koje je uručila predsjednica FM SDP Kutina, Kristina Jakopović, svi okupljeni forumaši zaključili su da u igrama nije važno pobijediti, već je bitno sudjelovati, a zajedničku veliku pobjedu čuvaju za 04. prosinac 2011. godine.