Scroll to top

Foruma mladih SDP Bjelovarsko-bilogorske županije održao akciju povodom Valentinova

Dana 14. veljače 2011. godine (ponedjeljak) Županijska organizacija Foruma mladih SDP Bjelovarsko – bilogorske županije je održala akciju prigodnog darivanja građana povodom Valentinova i to u Bjelovaru, Čazmi, Daruvaru i Garešnici! Tom je prilikom podijeljeno preko 800 slatkih čokoladnih paketića. Posebnost ove akcije je upravo u tome što je svako čokoladno srce sa pripadajućom čokoladicom izrađeno ručno i samo za potrebu Valentinova.

Akcija je svakako bila skromna, ali je također svakako bila od srca! Forumaši BBŽ su željeli na taj način bar na tren pomoći građanima BBŽ da zaborave na sivu svakodnevicu u kojoj žive i u tome su uspjeli! Kao dokaz toga je nekoliko stotina osmjeha koje su Forumaši dobili za uzvrat!

Akcija darivanja građana za Valentinovo je već postala svojevrsna tradicija u Bjelovaru gdje se održava 4. godinu za redom te ćemo kao Forum mladih SDP BBŽ nastojati da se ta tradicija proširi, ali i zadrži i u cijeloj županiji Bjelovarsko – bilogorskoj u još većem obimu i sa još više darivanih građana.