Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Foruma mladih SDP-a Kutina donirao udruzi “FAUN”

U nedjelju, 9. prosinca 2012. Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Kutina donirala je suhu hranu za životinje Udruzi FAUN,  kojoj je cilj pomaganje napuštenim, ozlijeđenim i zlostavljanim kućnim ljubimcima. Donaciju je od forumaša primila Marina Cunj, predsjednica Udruge Faun.

Udruga je osnovana u siječnju 2007. godine. Cilj Udruge je pomaganje napuštenim, ozlijeđenim i zlostavljanim kućnim, a jedan od primarnih ciljeva je taj da se steriliziraju sve napuštene mačke i psi te da se na taj način spriječi širenje “nepoželjnih ljubimaca”. Trenutno Udruga skrbi za 20 pasa i 17 mačaka, koji su, zahvaljujući dobrim ljudima, kod udomiteljskih obitelji koje im pružaju smještaj, a Udruga osigurava hranu, cijepljenje, i veterinarsku skrb.

„Mi kao udruga želimo potaknuti ljude i pomoći im da shvate prednosti sterilizacija i kastracija, da shvate da to donosi dobro i za životinje po pitanju zdravlja, da spriječava lutanje životinjica od doma u vrijeme tjeranja,smanjuje mogućnost ozljeda životinja pod kotačima automobila, a i naravno gledajući globalno smanjuje se broj napuštenih životinja.“ – poručila je Marina Cunj.

Kutinski forumaši, na čelu sa predsjednicom Kristinom Jakopović, pozivaju i ostale da se pridruže pomoći Udruzi na ovaj ili sličan način, jer svaka pomoć je dobro došla.

A malenim i velikim dlakavcima, štičenicima Udruge želimo dobar tek!!!!