Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Forum mladih SDP Duga Resa održao Izbornu konvenciju

Forum mladih SDP Duga Resa, u subotu, 23.11.2013. održao je Izbornu konvenciju.

Konvenciju su pozdravili tajnica ŽO SDP Karlovačke županije i potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Karlovca Marina Novaković Matanić, predsjednik Foruma mladih SDP Karlovačke županije Nenad Košpić, tajnik Foruma Mladih SDP Karlovačke županije Zoran Mrvoš, predsjednik Foruma mladih SDP Karlovac i gradski vijećnik Nikola Badovinac, predsjednik GO SDP Duga Resa Mehmed Muharević i potpredsjednica GO SDP Duga Resa i vijećnica u Karlovačkoj skupštini Katarina Srakočić.

Gosti na konvenciji zaželjeli su mnogo uspjeha u radu rukovodstvu koje će biti izabrano na konvenciji, te su se svi složili da je puno posla ispred  nas jer su sljedeće godine izbori za EU parlament, nakon toga predsjednički izbori i parlamentarni izbori.

Na konvenciji za predsjednika izabran je Antun Matijašić, za potpredsjednika Sandro Mikuljan i za članove gradskog odbora Josipa Gorički, Natalija Žugac, Renato Frketić, Dominik Tomičić, Luka Ćiraković, Luka Belavić, Sandro Črepak, Matija Ivanić i Marin Božičević.

Novoizabrani predsjednik Antun Matijašić zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je rekao da je sada novi početak ispred Foruma mladih SDP Duga Resa, kao i ispred GO SDP Duga Resa. Zna da je svaki početak težak, ali ako budu radili svi u interesu građana grada Duga Resa, kao i provodili zacrtane politike SDP da će se i zacrtani ciljevi ostvariti.