Scroll to top

Forum mladih SDP Dubrovnik organizirao akciju darivanja krvi

Forum mladih SDP Dubrovnik organizirao je dana 01.veljače akciju darivanja krvi na odjelu transfuzije. Akciji su  se odazvali i dogradonačelnik Dubrovnika Niko Šalja, članovi SDP kao i sugrađani.

Svakodnevno smo, a posebno ljeti svjedoci apela bolnica diljem ljepe naše u kojima se moli darovatelje ili sugrađane da daju svoju krv. Ovo nije jedina akcija foruma mladih u cilju prikupljanja  krvi, takve akcije nastaviti će se i dalje a sama činjenica da će svakom novom akcijom netko novi postati donator i time spasiti nečiji život koji nema cijenu dovoljna je satisfakcija svakome da se odluči na ovaj korak.

Kada ležimo u bolnicama i iznad nas ili nekoga od naših bližnjih  gledamo tekućinu crvene boje nema osobe koja ne pomisli  čija je ovo krv. Budimo zajedno dio ljudi koji svoju krv daju drugome ne tražeći ništa za uzvrat. Samo jedan spašeni život nema cijenu a samo jedan odlazak zasigurno će vas navesti da se vratite opet jer će te uvjek imati osječaj zadovoljstva što ste i vi dio nečijega oporavka.