Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Forum mladih SDP-a Varaždin odradio nekoliko humanitranih akcija

U proteklih tjedan dana, članovi Foruma mladih SDP-a Varaždin, u sklopu akcije “1000 za 1” odradili su nekoliko humanitranih akcija.

Mladi forumaši su u proteklih mjesec dana prikupili brojne dsonacije i time darivali četiri varaždinske obitelji slabijeg imovinskog stanja, a donacije su u ime Foruma mladih predali predsjednik i potpredjednik Foruma Luka Zrinski i Goran Trupković. Prikupljene donacije sastojale su se od odjeće, hrane, igračaka te ostalih potrebština potrebnih za život ovih obitelji. Isto tako u suradnji s kolegama iz stranke, predsjednik Foruma mladih Luka Zrinski uručio je i donaciju Foruma mladih obitelji Petreković, a u zajedničkoj akciji Foruma mladih i Foto kluba Varaždin predana je donacija i mladoj Varaždinki Anji Vresk koja boluje od leukemije.

Osim navedenih akcija, članovi Foruma mladih obilježili su ovaj tjedan i volontiranjem u Caritasu te dobrovoljnim davanjem krvi, ali i akcijom o zdravstvenom odgoju, što je trenutno jedna od zanimljivijih tema u našem društvu. Kratkom anketom da li je uvođenje zdravstvenog odgoja u škole potrebno ili ne, preko 85% slučajno anketiranih Varaždinaca izjasnilo se da je njegovo uvođenje potrebno, dok je broj onih kojima je to svejedno ili su protiv toga bio nešto veći od 7%. U anketi je sudjelovalo 156 građana.

Za kraj, još jednom se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u našoj akciji “1000 za 1”, posebno Foto klubu Varaždin i njihovom predjedniku Stanku Tothu, jer vjerujemo da smo ovim činom, barem nakratko, učinili svijet boljim mjestom.