Scroll to top

Forum Mladih SDP-a Novi Vinodolski održao je 5. Izbornu konvenciju

14. svibnja 2011. Forum Mladih SDP-a Novi Vinodolski održao je petu Izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo koje će Forum voditi sljedeće dvije godine. Konvenciju je vodio Marko Filipović koji je ujedno i jedan od osnivača novljanskog foruma.

Za novog Predsjednika izabran je Marko Tomljanović, 27 godišnji apsolvent pravnog fakulteta u Rijeci. Marko je inače član Predsjedništva SDP-a Novi Vinodolski, a naslijedio je Mihaela Jovanovića koji je Forum vodio proteklih pet godina.

Za Potpredsjednike su izabrani Nina Cvitković i Dario Maričić, u Predsjedništvo Mihael Jovanović, Milorad Tatalović, Luka Devčić i Sanjin Đujić, te  u Gradski Odbor Denis Brozović, Tina Cvitković, Mario Fabrični, Vedran Lepir, Andrej Petrinović, Tino Tomljanović i Dario Tuzlak.

Novljanski forumaši su  obilježili i deset godišnjicu postojanja povodom čega su dodijelili priznanja članovima Foruma i Stranke koji su svojim radom doprinijeli podršci, razvoju i jačanju njihove organizaciji. Zahvalnice su također dodijeljene dvojici prethodnih Predsjednika Saši Đujiću, osnivaču foruma i Mihaelu Jovanoviću za nesebično vodstvo u proteklih deset godina.

U deset godina postali su respektabilna i priznata organizacija diljem Hrvatske  što potvrđuje da su konvenciji uz stranačko vodstvo novljanskog SDP-a na čelu sa predsjednikom Markom Sokolićem prisustvovali i brojni gosti iz cijele županije i Hrvatske. Domagoj Hajduković predsjednik SDP-a Osječko-baranjske županije, Gabrijela Gorjanac Kapša tajnica SDP-a Primorsko-goranske županije, Loris Rak potpredsjednik SDP-a Rijeke Marko Vukelić tajnik SDP-a Crikvenice, Srđan Subotić predsjednik FM SDP-a Zagreba, Danko Žitinić predsjednik FM SDP-a Opatije, Goran Lučin predsjednik FM SDP-a Matulji, Jasna Petrc predsjednica FM SDP-a Viškovo, Sandi Manestar potpredsjednik FM SDP-a Crikvenica, Vojko Braut predsjednik NO FM SDP-a Hrvatske i potpredsjednik FM SDP-a Rijeke, Ana Mirković potpredsjednica FM SDP-a PGŽ i predsjednica FM SDP-a Vrbovsko, Leo Lisac predsjednik FM SDP-a Zagrebačke Županije, Dino Manestar v.d. predsjednika FM SDP-a Primorsko-goranske županije i predsjednik SDP-a Crikvenice, Marina Petrc, Daliborka Udović i Katja Vujasinović članice Predsjedništva FM SDP-a Primorsko-goranske županije, Milan Blagojević i Nenad Livun članovi Predsjedništva FM SDP-a Hrvatske i naravno Predsjednika Foruma Mladih SDP-a Hrvatske Saša Đujić koji je u Novome sve samo ne gost.

Na kraju se novoizabrani Predsjednik Tomljanović zahvalio na iskazanom povjerenju, te reko da će učiniti sve kako bi dostojno nastavio rad svojih prethodnika, a članovima je obećao puno rada pogotovo na dolazećim parlamentarnim izborima.

[nggallery id=39]