Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Forum Mladih SDP-a Križevci organizirao akciju darivanja djece

Forum Mladih SDP-a Križevci treću je godinu za redom organizirao akciju darivanja djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja. U realiziranju akcije ove godine se po prvi puta uključio i Forum mladih SDP-a Sv. Petar Orehovec.

Igračke su prikupljene od strane građana grada Križevaca i članova Foruma Mladih, dok su ostali pokloni financirani humanitarnim turnirom u beli održanog 04. prosinca u hotelu Kalnik te dobrovoljnim prilozima Foruma Mladih i članova Gradskog odbora SDP-a Križevci. Zahvaljujući Centru za socijalnu skrb Križevci, napravljen je popis obitelji lošeg imovinskog statusa sa područja bivše općine Križevci koji je dodijeljen Forumu Mladih. Tako je Forum mladih SDP-a Križevci uz pomoć Foruma Mladih Sveti Petar Orehovec 21. prosinca organizirao darivanje djece u prostorijama tamošnje općine. Akciju su pozdravili predsjednik i tajnik Općinske organizacije SDP-a Sv. Petar Orehovec Josip Međan i Ivica Mrazović.

Drugog dana 22. prosinca organizirano je darivanje djece u prostorijama Gradske organizacije SDP-a Križevci. Forumaši su darovali preko 30 djece. Akcija je pozdravljena od strane predsjednika Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Darka Ledinskog i predsjednika županijskoga Foruma Mišela Jakšića.

Na koncu, trećeg dana Forumaši su posjetili obitelji u Dedini, Bočkovcu, Gornjoj Rijeci, Ravenskom Lemešu, Bogačevu i Vojnovcu koje nisu bile u mogućnosti doći u Križevce ili Sveti Petar Orehovec prethodnih dana.

Forum Mladih SDP Križevci je ovom već tradicionalnom akcijom, dokazao da unatoč teškoj situaciji u našoj zemlji ima onih koji su spremni pomoći potrebitima, kako bi i oni, a pogotovo djeca, osjetili radost Božića i darivanja.

Ovim putem Forum mladih SDP-a Križevci zahvaljuje se svima koji su na bilo koji način podržali akciju te želi svima čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2011. godinu.