Scroll to top

Forum mladih Pregrada je održao „Crvenu feštu“

10. 12. 2010. Forum mladih Pregrada je održao svoju tzv. „Crvenu feštu“. Proteklih godina smo imali koncerte, no ove godine smo se odlučili za malo drukačiji tip zabave i sudeći po komentarima svih prisutnih nismo pogriješili.

Osim prisutnih Pregradskih forumaša, na fešti su nam se pridružili i forumaši iz Velike Gorice, Zagreba, Siska, Zlatar Bistrice, Bedekovčine, Huma na Sutli, Križevaca, Srbije i Konjščine. Sve je započelo dočekom forumaša u našim prostorijama, gdje se kasnije horda “crvenih” uputila prema Tom- Tomu. Crvena fešta je mogla početi! Pod nazivom “Oprez! Crvena fešta – Crvenimo se zajedno” željeli smo još jednom naglasiti u kakvoj se situaciji Hrvatska danas nalazi, s kojim se problemima susreću građani i građanke naše države, a vlast još uvijek traži put za put izlaska iz recesije.

Nismo pogriješili kada samo u naslovu stavili “crvenimo se zajedno” jer zbog nedavnih zbivanja u državi stvarno imamo razloga zacrvenjeti se i zapitati se kuda ova država ide, postoji li uistinu svijetlo na kraju tunela ili ćemo po to svijetlo morati i mi u Austriju ili koju drugu državu? No nadamo se da će ono samo doći u Hrvatsku, s vremenom.  U Tom- Tomu se plesalo, zabavljalo, a komentari o najboljoj fešti u okolici nisu prestajali. Pošto je to predbožićni tulum, u Tom – Tomu su nas dočekala i dva Djeda Mraza te svojom nazočnošću pridonijeli još boljoj atmosferi. Nakon još jednog uspjeha FM Pregrada u nizu, ozbiljno razmišljamo o tome da ovakav tip zabave ponavljamo svaka 2 mjeseca. Oće li tako stvarno biti, vrijeme će pokazati.