Scroll to top

FM SDP diljem Virovitičko-podravske županije obilježio Valentinovo

Obilježavanje Valentinova, kako se to danas radi, potječe još od cara Klaudija II, iz vremena starog Rima. Valentinovo, dan kada se u cijelom svijetu ističe i slavi ljubav, u današnje vrijeme je dan posvećen izražavanju ljubavi, bilo voljenoj osobi ili dragom prijatelju, djetetu ili majci. Općepoznati su, svima znani, žmarci u trbuhu, znojenje dlanova, klecanje koljena, uzbuđenost, crvenilo i drugi “simptomi” lude zaljubljenosti.

Neopisiva je sreća nekoga voljeti ili biti voljen, a da svoje sugrađanke i sugrađane podsjete na takve i slične trenutke, danas u Virovitici, Slatini i Orahovici pobrinuli su se članovi i simpatizeri Socijaldemokratske partije. Stotine licitarskih srca podijelili su članovi Foruma mladih i Foruma seniora u Virovitici i tako pokazavši da ljubav ne poznaje granice.

U Slatini su mladi forumaši ugodno iznenadili promrzle prolaznice i prolaznike poklonivši im lijepo, crveno licitarsko srce, jedan od vječnih znakova ljubavi i poštovanja. Niti Orahovčani nisu zaostajali tijekom ovog prohladnog Valentinovskog dana. Forum mladih s koalicijskim partnerima iz HNS-a svoje sugrađanke i sugrađane grada “podno Ružica grada” obradovao srcima od srca. Kako god, bio je to, kako i priliči, jedan prohladni dan prožet radošću i ljubavi.