Scroll to top

FM SDP-a KZŽ održao edukativnu tribinu pod nazivom “Vrijednosti socijaldemokracije”

v.s. 1Obrazovano i kvalitetno članstvo ključ je uspjeha socijaldemokracije u svakoj društvenoj sredini – riječi su Danijela Javorića Barića, člana Foruma mladih SDP-a i voditelja tribine, kojima je započeo predavanje na edukativnoj tribini pod nazivom: „Vrijednosti socijaldemokracije“, a u organizaciji Forum mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Predavanju se je odazvao priličan broj članova Foruma mladih, Foruma žena te samog SDP-a, a sve kako bi članstvo produbilo svoje spoznaje o socijaldemokraciji. Prva je to u nizu edukacijskih tribina, od kojih će se sljedeća održati već u prosincu.

Ciklusom edukacija koji nam slijedi nastojat ću približiti ključne teme našim članovima. Edukacija, osmišljena i pripremljena na način da oplemeni i dodatno obogati naše članstvo ključni je element u SDP-ovoj politici – dodao je Javorić Barić. Inače, voditelj tribine je ovogodišnji polaznik programa Trening za trenere Ljetne škole SDP-a, čija je svrha edukacija novih i postojećih članova o već spomenutoj temi.

Drago mi je što mogu educirati članstvo, ali isto tako, svjestan sam velike obaveze te ću nastojati što kvalitetnije pristupiti istoj. – zaključio je Javorić Barić.