Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

Fašnik u Tom Tomu

U organizaciji Foruma mladih SDP-a Pregrada, i ove je godine u caffe baru Tom – Tom proslavljen fašnik. U petak, 13.veljače svi željni dobre zabave okupili su se na već poznatom mjestu za proslavu fašnika gdje se za veselo raspoloženje svih gostiju pobrinuo lokalni bend Periferija.

U kafiću se već u ranim večernjim satima okupilo mnogo maskiranih gostiju, što zbog dobre zabave, što zbog nagrade koja se dijelila za najbolju masku. Bilo je tu mnogo kreativnih maski, većinom ručne izrade, koje su se rasplesale na poznate rock hitove koje su izvodili dečki iz Periferije. Iako odabir najbolje maske nije bio jednostavan, jedna maska se ipak izdvajala te je nagradu za najbolju masku osvojila Ivana Hajdinjak, maskirana u leptiricu.
Ovaj događaj došli su podržati forumaši iz cijele županije, ali i van nje. Naime, u goste nam je stigao Forum mladih iz Varaždina te nas razveselio svojim dolaskom.
Odlična atmosfera u Tom – Tomu nikoga nije ostavila ravnodušnim. Uz smijeh i veselje svi su pohrlili na plesni podij, zaplesali na stare poznate rock hitove te se zaboravilo na činjenicu da je petak trinaesti.

[justified_image_grid ids=6653,6652]