Scroll to top

Članovi i članice Foruma mladih i Foruma žena SDP-a Velikog Trgovišća prikupljali odjeću za potrebe obitelji s područja općine.

slika 2.Proteklog su tjedna članovi i članice Foruma mladih i Foruma žena SDP-a Velikog Trgovišća prikupljali odjeću za potrebite obitelji s područja općine. –Odaziv je bio veliki, tijekom dva dana smo prikupili preko 50 paketa odjeće, obuće, igračaka i deka. Vrlo smo zadovoljni sluhom koji Trgovišće ima za svoje sumještane- rekla je Lucija Buhin, predsjednica Foruma mladih.

Najviše se prikupilo odjeće za djecu, što je podijeljeno u pet obitelji. –Sva dječja odjeća je podijeljena je na desetoro djece, koje su posebno obradovale igračke. Osmijesi na njihovim licima je nešto što ne možemo zaboraviti, nešto što nam daje elana za buduće akcije- dodala je Buhin.

Obiteljima koje imaju dva starija člana ili samo jednoga, podijeljene su deke, zimski kaputi, kao i ostala odjeća koja će ih ugrijati tijekom predstojeće zime. –Moram napomenuti da su naši stariji i nemoćni posebno sretni kada ih posjećuju forumaši i forumašice. Jedini su mladi na području općine koji imaju sluha za takve akcije i drago mi je što surađujemo- rekla je Anita Ljubičić, patronažna sestra s kojom Forum sudjeluje u protekle dvije godine, od kada i djeluje.

Do kraja godine su najavili još nekoliko akcija, a kojima će ponovno izmamiti osmijehe na lica potrebitih obitelji.