Scroll to top

Biciklijada u organizaciji Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije – najava

Ove ćemo godine po prvi puta, na inicijativu i u organizaciji Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije, memorijalno obilježiti sjećanje na Ivicu Račana, našeg prvog i dugogodišnjeg predsjednika, čovjeka koji je našu zemlju, zajedno sa svim SDP-ovkama i SDP-ovcima, usmjerio ka razvoju i prosperitetu. Čovjeku koji je iznimno mnogo doprinio samostalnosti i suverenosti države u kojoj živimo. Ivica Račan je čovjek kojem dugujemo neizmjerno mnogo i kojeg ni u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti, i nikada zatajiti.

Sjećajući se Ivice Račana, borca za Hrvatsku, u stubičkom ćemo kraju, ususret Danu državnosti, 18. lipnja 2011., organizirati biciklijadu “In memoriam – Ivica Račan”.

Ljubazno molimo da nam najkasnije do 10. lipnja najavite svoje sudjelovanje, putem maila ili telefonski, i pritom imate u vidu da će svaki sudionik morati voditi brigu o nabavci vlastitog bicikla, jer ih nećemo biti u mogućnosti osigurati za sve sudionike. U biciklijadi će nam se, vjerujemo, pridružiti i naši saborski zastupinici te kolege iz drugih županijskih organizacija SDP-a i Foruma mladih SDP-a, a po završetku biciklijade ćemo imati priliku i za podnevnim druženjem.

Iako u ovom momentu točan program nije definiran već ćemo Vas o istome izvjestiti naknadno, očekujemo kako će biciklijada “In memoriam – Ivica Račan” započeti 18. lipnja o.g. u 9 sati u naselju Pila u Stubičkim Toplicama, a završiti oko 11 sati u Gornjoj Stubici kod dvorca Oršić.