Scroll to top

Akcija FM SDP-a i OO SDP-a Stari Mikanovci

Povodom obilježavanja Cvijetnice, slavnog ulaska Isusa u Jeruzalem , katolici diljem svijeta obilježavaju Kristovu muku, Veliki tjedan i njegovo uskrsnuće. Općinska organizacija SDP-a Stari Mikanovci već tradicionalno povodom najvećih kršćanskih blagdana mještane Općine Stari Mikanovci dariva prigodnim poklonima.

Naš rad i zalaganje za socijalnu pravdu pepoznao je i naš ovogodišnji sponzor, Peradarska farma “Petričević”, koja nam je velikodušno pomogla u ovoj humanoj akciji donirajući nam 3 600 komada konzumnih jaja na čemu im iskreno zahvaljujemo.

Aktivisti Foruma mladih SDP-a iz Starih Mikanovaca donirana konzumna jaja upakirali su u prigodnu ambalažu, putem koje su svim mještanima naše Općine čestitali najveći kršćanski blagdan, Uskrs. Prigodne poklon-pakete podijelili su ispred mjesne crkve sv. Bartola u Novim Mikanovcima kao i ispred župne crkve sv. Klare Djevice u Starim Mikanovcima na opće iznanađenje i zahvalnost naših mještana. Ovo je samo jedna od brojnih akcija kojima se OO SDP-a iz Starih Mikanovaca bori za bolje, socijalno osjetljivije i humanije društvo.