Scroll to top

8. Izborne konvencije Foruma mladih SDP-a Vukovar

Forum mladih SDP-a Vukovar 20. prosinca 2015. godine održao je 8. Izbornu Konvenciju u gradskoj vijećnici grada Vukovara. Među gošćama i gostima Konvenciju je pozdravio i predsjednik gradske organizacije SDP-a Vukovar Goran Bošnjak koji je posebno zahvalio Forumu mladih na angažmanu i radu tijekom svih godina, govoreći da upravo mladost i entuzijazam forumašica i forumaša daju SDP-u Vukovar posebnu snagu i energiju. Posebnu zahvalu Forumu mladih izrazio je i potpredsjednik SDP-a Vukovar i županijski tajnik, a i bivši forumaš Darko Buljan. Istaknuo je da se ponosi Forumom mladih i vrijednostima za koje se bori te ih je ohrabrio da to i dalje čine bez straha. Sve gošće i gosti iskazali su ponos i zahvalnost Forumu mladih što svojim volonterskim i političkim radom promovira vrijednosti tolerancije, mira, ravnopravnosti, pravde i solidarnosti. To je ono što Forum mladih sigurno izdvaja od ostalih političkih pomladaka.
Nakon dužeg niza godina na mjestu predsjednice, Biljana Gaća zahvalila se svim forumašima i forumašicama što su zajedničkim snagama radili na promociji Foruma mladih i neiscrpno osnaživali i osnažuju vukovarsko društvo primjerom svog angažmana, volontiranja i doprinosa. „Ponosna sam na sve vas i sretna što je došlo vrijeme da me na mjesto predsjednika zamjeni netko za koga sam sigurna da jednako voli ovaj grad, voli Forum mladih i da će dati sve od sebe da se naš identitet ne izgubi“.
Tajnim glasovanjem novoizabrano rukovodstvo čini: predsjednik Dejan Gemeri, potpredsjednik Luka Lučić, potpredsjednica Tatjana Romić i jedanaest članova i članica Gradskog odbora Foruma mladih.
Predsjednik Dejan Gemeri zahvalio se na ukazanom povjerenju od strane svih delegata i delegatkinja. Najavio je još aktivniji i progresivniji Forum mladih, a sve u želji za izgradnjom što boljeg i prosperitetnijeg grada Vukovara.