Na vrh

Forum mladih SDP-a Hrvatske
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
+ 385(1) 4612 087
fmsdp@sdp.hr

3. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Vrbovsko

[justified_image_grid ids=6390,6391,6392,6393 max_rows=1]
29. studenoga 2014. održana je 3. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Vrbovsko. Konvenciji je nazočio Dino Manestar, predsjednik Izbornog stožera kandidata za predsjednika RH Ive Josipovića i donedavni predsjednik županijskog Foruma mladih. Čestitao je forumašima na dosadašnjem radu i brojnim aktivnostima čemu svjedoči i priznanje državnog foruma za najaktivniju malu organizaciju. Naglasio je da se kroz dugogodišnju odličnu suradnju razvilo i prijateljstvo sa članovima foruma te da u Vrbovsko uvijek rado svrati kao gost. Konvenciju su pozdravili i gosti iz Opatije, Rijeke, Viškova, Crikvenice i Novog Vinodolskog. Predsjednik FM SDP Novi Vinodolski Marko Tomljanović organizacije Vrbovskog i Novog nazvao je bratskima jer od osnivanja do danas njeguju izvrsnu suradnju koja je izrasla u veliko prijateljstvo članova ovih dvaju Foruma. Forumašima se na dosadašnjem radu zahvalio i predsjednik SDP-a Vrbovsko i saborski zastupnik Željko Mirković. Osvrnuo se na dosadašnji rad stranke i Foruma mladih. Poželio da suradnja i dalje bude ovako uspješna te da ovi mladi ljudi postanu nosioci lokalne politike.
Okupljene je pozdravio još jedan drag gost i prijatelj, Danko Žitinić, član opatijskog Foruma mladih.
Za predsjednicu je ponovno izabrana Ana Mirković, a zamjenik u narednom mandatu biti će Kristian Skender. Članove Gradskog odbora u novom mandatu su: Gorana Hajdin, Oleg Ivković, Sebastian Jaketič, Marko Kovačić, Jasmin Kumić, Zoran Kurjega, Ivan Majetić, Selma Skender i Branko Škantar.
Predsjednica se zahvalila gostima koji su svojim odazivom i riječima hvale odali priznanje dosadašnjem radu. Njihov dolazak i prijateljstvo stečeno kroz odličnu suradnju proteklih godina je najvažnije i najvrijednije što se dobije kroz rad u Forumu mladih. Forumašima koji su joj dali povjerenje za još jedan mandat obećala je da će se i dalje truditi okupljati ih i motivirati te da će zajednički nastojati raditi barem jednako dobro, ako ne i više.