Scroll to top

3.Humanitarni turnir u belotu

U subotu 13. studenog 2010. godine održan je tradicionalni 3.Humanitarni turnir u belotu pod sloganom “Pomozimo djeci oboljeloj od cistične fibroze” u organizaciji Foruma mladih SDP-a Peščenica- Žitnjak pri kojem je prikupljeno 2000 kuna.

Turnir je ponovno održan u Klubu Meštar na Zavrtnici, mjestu koje polako postaje pravo okupljalište forumaša i SDP-ovaca na Peščenici. Na samome turniru je sudjelovalo 12 parova, te veliki broj Forumaša i SDP-ovaca iz cijelog Grada Zagreba koji nisu igrali, ali su svojim donacijama pomogli da akcija uspije.

Sredstva su prikupljana kotizacijom po parovima i simboličnim cijenama pića i ćobanca, te je do sada prikupljeno 2000 kuna.

Prikupljena sredstva biti će iskorištena za kupnju potrebnih medicinskih pomagala, inhalatora za djecu oboljelu od cistične fibroze, a kojima će se pomoći relativno nepoznatoj “Hrvatskoj udruzi za cističnu fibrozu”  koja okuplja osobe oboljele od CF-a i njihove obitelji.

Stoga apeliramo na sve koji do sada nisu znali za ovu u našoj javnosti relativno nepoznatu bolest i udrugu, da daljnjim akcijama pruže pomoć istoj.

Treba reći da je sam turnir prošao u zbilja ugodnom, ali i napetom natjecateljskom tonu, u kojem se najbolje snašao par iz Stejenjevca Ivanović- Givadj  koji je osvojio ovogodišnji turnir, te im ovim putem čestitamo!!!

Na kraju se sve završilo velikim jesenskim party-em FM-a koji je prošao u prepoznatljivoj forumaškoj atmosferi.

Forumaši s Pešče se i ovim putem zahvaljuju svima koji su svojim nesebičnim prilozima sudjelovali u prikupljanju pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.