Scroll to top

2. Izborna konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Donja Stubica

Forumašice i forumaši Grada Donja Stubica održali su 2. Izbornu konvenciju Foruma mladih SDP-a Donja Stubica, na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Za novog predsjednika izabran je Nikola Boromisa, za potpredsjednika Marinko Radić te Dubravka Mirt za tajnicu foruma.

Novoizabrano vodstvo istaknulo je da će nastaviti raditi na poboljšanju životnog standarda svih stanovnika Grada Donje Stubice te poticati uključivanje mladih u rad lokalne organizacije.

„ Bez obzira na animozitet prema političkom djelovanju, mladi se moraju uključiti u politički život svoje lokalne zajednice te najmanje upozoravati lokalnu vlast na probleme mladih kao i svih građana, a i svojim idejama unaprijediti život u lokalnoj zajednici. I dalje ćemo se baviti humanitarnim radom i pomagati onima kojima je određena pomoć potrebna, jer pomažući drugima pomažemo sebi“,  poručio je novoizabrani predsjednik Nikola Boromisa.

Konvenciji su također prisustvovali brojne forumašice i brojni forumaši iz ostalih lokalnih organizacija naše županije, a istu su pozdravili i Franjo Vidiček, potpredsjednik GO SDP-a Donja Stubica te Ivan Habulin, predsjednik Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije.