Scroll to top

2. Izborna Konvencija FM SDP Čepin

Forum mladih SDP-a Čepin održao je svoju, drugu po redu, izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika ponovno je izabran Dražen Kraus, za potpredsjednika Ivan Pleli, funkciju tajnice će i naredne dvije godine obnašati Jelena Đorđević, dok su u Općinski odbor Foruma mladih još ušli: Biljana Makivić, Dalija Kezić, Ivan Rančić i Zvonimir Kneif.

Konvenvenciji je prisustvovalo 30-ak ljudi iz cijele županije, među kojima su bili predstavnici Foruma mladih Belišće, Đakovo, Osijek i Vladislavci, a posebno nam je drago što je konvenciji prisustvovala delegacija iz Foruma mladih Bjelovar.

Predsjednik foruma Dražen Kraus je nakon izbora u kratkim crtama iznio plan i program rada za slijedeće dvije godine. U sklopu plana i programa je obećao da će u naredne dvije godine nastaviti trend rasta članstva i da će se ono, kao i u proteklom mandatu, najmanje udvostručiti. Također, rekao je kako ćemo zajedno učiniti sve da ovaj forum bude još aktivniji u budućnosti i kako su neke akcije već u planu.

Prije početka konvencije članovi Foruma mladih Čepin su zapalili svijeće u Parku hrvatskih branitelja u Čepinu i time obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.