Scroll to top

Red party ”Za naše malene prijatelje”

FM SDP Veliko Trgovišće i SDFŽ Veliko Trgovišće, u suradnji sa Forumom mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije i Socijaldemokratskim forumom žena KZŽ  organizirali su  humanitarni ”Red party za naše malene prijatelje” , a prikupljene donacije namijenjene su nabavci računala za Osnovnu školu pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

Tako je u  subotu, 10.05.2014. u Kai baru  okupljene humanitarce zabavljao DJ, a tijekom večeri organizirane su i karaoke čiji su pobjednici osvojili vrijedne nagrade sponzora ovog humanitarnog događaja. Svakim ispijenim pićem sudionika događaja povećavao se financijski iznos donacije. Tijekom večeri forumašicama i forumašima pridružio se i Tonino Picula, kandidat koalicije SDP-HNS-IDS-HSU za Europski parlament, te delegacija SDP KZŽ predvođena Sinišom Hajdaš Dončićem.

”Uz financijski iznos prikupljen od prodaje pića, svojom donacijom sudjelovao je i Kai bar, a svi koji žele  pomoći našim malenim prijateljima u nabavci računala mogu to učiniti uplatom na žiro- račun: 2340009-1100013437. Zadovoljni smo  odazivom na ovaj humanitarni događaj, a u skoro vrijeme najavljujemo  još humanitarnih akcija kojima želimo pomoći najpotrebnijima.”       , istaknula je Lucija Buhin, predsjednica FM SDP Veliko Trgovišće.