Scroll to top

Održane radionice Županijske organizacije Foruma mladih i Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a “EU projekti – Upravljanje projektnim ciklusom”

[justified_image_grid ids=5897,5898,5899,5900,5901,5902]

U organizaciji Foruma mladih i Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Varaždinske županije ovog vikenda 23. i 24. kolovoza 2014., u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Varaždinu, održane su besplatne dvodnevne radionice pod nazivom “EU projekti – Upravljanje projektnim ciklusom”.

Cilj radionica bio je upoznati polaznike s tematikom EU fondova, pomoći im u lakšem pronalasku europskih fondova i natječaja na koji se mogu prijaviti za dobivanje sredstava iz Europske unije, upoznati ih s procedurama i uvjetima za dobivanje sredstava te naučiti postaviti projekt za apliciranje na natječaj.

Predavači na radionicama bili su Hrvoje Kovač, zamjenik gradonačelnika grada Lepoglave i dugogodišnji član mnogih udruga s područja Varaždinske županije, Ana Cecelja, voditeljica u suradnoj organizaciji Programa Jako, Staška Barić, međunarodna tajnica Foruma mladih SDP-a Hrvatske i voditeljica EU projekta Green je IN te Petra Međimurec, djelatnica u gradu Ludbregu zadužena za pripremu projekata.

Županijske organizacije Foruma mladih i Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Varaždinske županije i ubuduće će, sukladno sa svojim planom i programom rada, provoditi razne radionice na ovu i srodne teme, kako bi svima ponudili nova znanja i vještine te im predočili važnost njihovih ideja i mogućnost apliciranja njihovih projekata na fondove EU.