U Starim Mikanovcima održan „plesnjak“

U Starim Mikanovcima održan „plesnjak“

U Starim Mikanovcima dana 11.5. 2012. s početkom u 21h u dvorani „Dom Kulture“ održan je „plesnjak“  koji su organizirali Forum mladih SDP-a  Vukovarsko-Srijemske županije i Forum mladih SDP-a Stari Mikanovci. 

Plesnjak je organiziran tako da se plesni parovi natječu u plesanju, a pobjednik je plesni par koji  vremenski izdrži najduže plesajući.  Na samom plesnom natjecanju bilo je 16 plesnih parova, a pobjednik je plesao 3:15 h bez stajanja odnosno pauze…  Najizdržljivija tri plesna para nagrađeni su prigodnim nagradama, osim plesnih parova na plesnjaku je bilo prisutno oko 150-200 mladih ljudi željnih malo drugačije vrste zabave, od klasničnog izlaska u kafiće, zato smo organizirali glazbu uživo s poznatim Dj Ervinom.  Zabava je potrajala do ranin  jutarnjih sati. Cijela zabava prošla je bez i najmanjeg  incidenta ili nekog lošeg događaja…

Ovim putem zahvaljujemo se još jednom županijskoj organizaciji SDP-a koja je financijski podržala ovaj događaj, i još jednom pokazala interes za mladost naše županije.

No Comments

Post A Comment