Humanitarni Malonogometni Turnir, Križ 2013.

Humanitarni Malonogometni Turnir, Križ 2013.

FM SDP KRIŽ je treću godinu za redom organizirao već tradicionalni Humanitarni malonogometni turnir, Križ 2013. Turnir je održan 13.01.2013. (nedjelja)  u Školskoj sportskoj dvorani Križ s početkom u 10 sati pod sloganom “Igrajmo za djecu”. Sav prihod išao je u dobrotvorne svrhe za Udrugu „Bijeli jelen“  iz Križ koja radi sa djecom s posebnim potrebama.

Treći  turnir okupio je 18 ekipa koje su i po lošem vremenu (snijegu) došle od svukuda. Ekipe nisu bile samo iz Križa i okolice nego i šire (Popovača, Ludina, Dugo Selo, Sesvete, Velika Gorica, Zagreb) što samo dokazuje da je turnir bio dobro oglašen. Naravno da u ovih 18 ekipa treba naglasiti  2 forumske ekipe i to FM SDP Velika Gorica koja je svake godine tradicionalno s nama. Dobro napunjene tribine (ulaz dobrovoljni prilog)  bodrile su svoje favorite, a titulu najboljeg odnio je samo jedan. Ovogodišnji pobjednik turnira je domaća ekipa, Automehanika Mezak, koja na turniru jednostavno nije naišla na boljeg protivnika te je zasluženo igrom nadigrala druge ekipe i odnijela najveći pehar koje je i ove godine omogućio Studio Hat. Organizatori su se pobrinuli za simbolične nagrade tako da su pehari podijeljeni prvim 3 mjestima a uručeni su i pehari za najboljeg strijelca, golmana i igrača turnira.

Forumaši, sugrađani i gosti su se opet iskazali  humanom gestom. Ovom akcijom  sakupili smo 5.790,50 kn, kojima će se kupiti materijali i rekviziti potrebni za radionice u Udruzi „Bijeli jelen“ te biti istima dodijeljeni. Ovom prilikom FM SDP Križ zahvaljuje se svima na pomoći i prepoznavanju ove akcije te najavljuje ovaj već tradicionalni Humanitarni Malonogometni turnir i četvrtu godinu za redom.

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment