Akciji Foruma mladih SDP-a Zagreb „Dar pod svaki bor“.

Akciji Foruma mladih SDP-a Zagreb „Dar pod svaki bor“.

Predsjednik GO SDP-a Zagreb Davor Bernardić priključio se tradicionalnoj akciji Foruma mladih zagrebačkog SDP-a „Dar pod svaki bor“. Riječ je o humanitarnoj akciji koju forumaši organiziraju već 13. godinu zaredom na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje ispod bora građani mogu ostavljati poklone koja će biti podijeljena djeci u nekoliko domova za nezbrinutu djecu na području Zagreba.

Ovogodišnja će akcija trajati od 14. do 23. prosinca, a darovi će se prikupljati u vremenu od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati.

S osobitim sam se zadovoljstvom i ove godine priključio ovoj akciji koja već 13. godinu zaredom daje barem malo sreće djeci koja žive u domovima za nezbrinute. Za njih 13 nije nesretan broj, jer pokloni pod borom koje ćemo prikupiti donijet će im, kao i svake godine dosad, osmijehe na lice. Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da se priključe akciji, da stave barem mali poklon pod bor i da tako što više razveselimo djecu koja žive u domovima, da im na taj način našom plemenitošću i suosjećajnošću omogućimo da osjete malo topline i sreće – rekao je predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

Tags:
, , ,
No Comments

Post A Comment